luni, 22 iunie 2015

Padina Fest 2015 - Un festival al muntelui


Ca in fiecare an, Muntii Bucegi sunt gazda festivalului Padina Fest, festivalul fiind la a 6-a editie si fiind desfasurat intre 23-26 iulie 2015. Padina Fest este unul dintre cele mai mari festivaluri de acest gen din tara. Festivalul se desfasoara pe Platoul Padina, la 1500m altitudine, locatia aleasa avand un farmec aparte, acest platou avand si o sonorizare foarte buna pe timpul concertelor de muzica rock si electronica, tinute de Subcarpati, ROA, Grimus, Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Niste Baieti, Valerinne, Tapinarii, The Case si multe altele.

O parte din activitatile pe care le poti face la Padina Fest sunt: tir cu arcul, tiroliana, Maratonul Bucegilor (concurs de alergat si de pedalat), catarare la stanca si multe altele.

Pentru mine este a 4-a oara consecutiv cand merg la Padina Fest. In primele doua dati am ales ca mijloc de transport bicicleta. Ca si anul trecut, anul acesta am decis sa urc la pas din Sinaia alaturi de cativa prieteni si de iubita mea, urmand traseul Sinaia - Cota 2000 - Valea Dorului - Cabana Pestera - Platoul Padina.

Asadar, pe data de 24 iulie ne vedem pe Platoul Padina sa ne distram impreuna in jurul focurilor de tabara, ascultand muzica buna si participand la diferitele activitati puse la dispozitie de organizatori.


Pentru mai multe detalii accesati http://www.padinafest.ro/a-sasea-editie/ sau intra pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/padinafest

#munțomanul


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu